Gambar ‘Seksi’ Yang Tular Bukan Untuk Ditayang Kepada Umum, Mila AF Tampil Mohon Maaf

 

Berikutan tersebar sekeping gambar penyanyi Mila Jirin yang didakwa seksi tidak kena dengan perwatakannya yang bertudung, Mila atau nama sebenarnya Noorsyarmilla Jirin hari ini tampil memohon maaf.

Beliau berbuat demikian selepas dilihat ada pihak yang kurang senang dengan fotonya itu selepas ianya diaploitasi sedangkan gambar itu tidak memaparkan sebarang pendedahan aurat, cuma seluarnya seakan-akan warna kulit.

Menurut beliau, gambar itu bukanlah untuk ditayangkan kepada umum, gambar itu diambil dalam satu sesi fotografi sebuah akhbar itu sekadar suka-suka dan bukan berniat untuk ditayang kepada umum.

 “Gambar itu diambil suka-suka dengan kawan-kawan pereka fesyen Seth & Luna sewaktu sesi fotografi saya dengan sebuah akhbar minggu lalu.

“Saya pun tidak muat naik gambar tu di Instagram sebabnya ia hanya untuk simpanan Seth & Luna. Saya tidak tahu mereka muat naik di laman sosial mereka dan menjadi tular,”ujarnya.

Mila berkata demikian selepas diminta mengulas tentang foto dia baring di sebuah tab mandi dengan seluar berwarna kulit.

Gambarnya itu menjadi tular dengan akta-kata agak negatif daripada peminat di mana mereka menganggap aksinya tidak sesuai dengan imejnya sebagai seorang wanita muslimah.

“Saya sudah pun meminta pereka fesyen Seth & Luna untuk padamkan gambar tersebut di Instagram mereka kerana ia tidak sesuai untuk tontonan khalayak. Malangnya ia sudah tular ke media sosial lain.

“Saya mohon maaf kepada pihak yang tidak selesa dan marah. Saya akui gambar tersebut tidak sepatutnya diambil,” ujarnya.

Tambah Mila, dia akan lebih berhati-hati untuk bergambar biarpun sekadar untuk simpanan peribadi.

Sumber: mStar Online

Facebook Comments
(Visited 227 times, 1 visits today)
error: Content is protected !!